Startsida / Inlägg

Tre av fyra.

av Frida Söderlund

Två av fyra avsnitt av ”Rockbjörnen backstage” är inspelade. I morgon bilar jag ner till Göteborg för att spela in nummer tre med little queenie Zara Larsson. Att spela in de här programmen är det roligaste jag vet. På riktigt alltså. Det känns så kul att få chansen att vara där det händer när det händer, och ta med er dit.

Jag minns när vi skulle spela in med The Fooo i Annexet. Det var ett eldprov på så många sätt. Vi hade ingen aning om vad som skulle fungera och inte. Jag hade fjärilar överallt och adrenalin precis under huden. Det enda jag åt på hela dagen var någon frukt och en liten strips från McDonalds. Det var svetittgt och hektiskt och intensivt. När vi skulle till att släppa det satt jag i ett hörn på redaktionen och var så jävla livrädd att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag var så rädd att det inte skulle bli omtyckt. Att det inte skulle kännas bra. Det blev bra. Det blev älskat. Av er. Tack som fan för det.

Icona Pop blev lättare, just för att vi hade ett program i ryggen. Men jag hade samma nervositet, samma adrenalin. Jag förväntar mig inte att det är borta på torsdag heller när vi filmar med Zara.

Hur som, kul ska det bli. Vi ses i Götet!

*puss-emoji*

5SOS Anton Ewald Bråvalla FridaochAdam Icona Pop Isac Elliot JTR Justin Timberlake Little Mix Miriam Bryant One Direction Oscar Zia Rockbjörnen Rockbjörnen backstage Samir&Viktor Summerburst The Fooo Way out West Zara Larsson Årets bästa fans
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB