Startsida / Inlägg

GötLAborg.

av Frida Söderlund
IMG_7274

Jag är fruktansvärt dålig på att komma iväg i tid. Vilket i sin tur går emot min förmåga att planera. Jag är grym på att planera, men någonstans där emellan tapppar jag fokus och glömmer bort att hålla mig till PLANEN. Så ja, det gick lite snett innan jag var på väg mot Göteborg men vid ett snabbt stopp någonstans mellan Norrköping och Linköping, med viktiga samtal i örat och två uppsättnigar vatten i händerna, var jag glad igen. Och tro det eller ej, men efter nervösa sista kilometer med risk för soppatorsk kom jag ändå fram till Göteborg i tid.

Och fick världens bästa, varmaste, finaste välkomnande:

IMG_7338 Processed with VSCOcam with c1 preset

Älskar er.

5SOS Anton Ewald Bråvalla FridaochAdam Icona Pop Isac Elliot JTR Justin Timberlake Little Mix Miriam Bryant One Direction Oscar Zia Rockbjörnen Rockbjörnen backstage Samir&Viktor Summerburst The Fooo Way out West Zara Larsson Årets bästa fans
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB