Startsida / Inlägg

Drog söderut va.

av Frida Söderlund
IMG_6042

Såhär glad var jag när jag tog lille Adam (ja, bilen heter fortfarande Adam och det känns som min pojkvän för att han har ett namn) mot Skåne. Det jag inte visste då var att jag skulle ringa min pappa i panik tre gånger och mitt i natten sitta på en parkeringsplats med sovande lastbilschaufförer och läsa en instruktionsbok med hjälp av ficklampan på iPhonen. Alltså jag är jävligt bra på att köra bil. (På Leksand sommarland kallade de mig ”naturbegåvning” när jag körde om folk på insidan åp gocartbanorna när jag var liten) Så det känns fruktansvärt surt att allt tekniskt som har med bilen att göra vann över mig. Men jag kom fram. Åtta timmar efter att jag startat från Stockholm.

MEN. Jag passade också på att stanna i Linköping och käka mat med de här härliga tjejerna.
Det är så kul att kunna träffa er som inte bor i Stockholm när jag väl har chansen! Vi snackade massa skit och The Fooo i en timme innan jag behövde bege mig vidare. Jag gör gärna om något liknande när vi reser nästa gång, oavsett stad. Vad tycker ni om det? Tack igen tjejer!

IMG_6086
5SOS Anton Ewald Bråvalla FridaochAdam Icona Pop Isac Elliot JTR Justin Timberlake Little Mix Miriam Bryant One Direction Oscar Zia Rockbjörnen Rockbjörnen backstage Samir&Viktor Summerburst The Fooo Way out West Zara Larsson Årets bästa fans
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB