Startsida / Inlägg

SUMMERBURST!

av Frida Söderlund
IMG_7449

Så! Vi drog till Gärdet på Östermalm i Stockholm och provade Summerburst-området. Vi provade till och med hur det var att vara där när himlen plötsligt öppnar sig med blixtrar och dunder, och hur det är när det plötsligt slutar och blir varmt igen. Så den som säger att vi inte gick all in har ingen aning om vad hen pratar om! Vi fick reda på allt kring årets nyheter och vad Calvin Harris vill ha backstage. (Han vill ha carpaccio för 25 personer. Trots att han + hans team är… fyra. Bjudfest?!)

5SOS Anton Ewald Bråvalla FridaochAdam Icona Pop Isac Elliot JTR Justin Timberlake Little Mix Miriam Bryant One Direction Oscar Zia Rockbjörnen Rockbjörnen backstage Samir&Viktor Summerburst The Fooo Way out West Zara Larsson Årets bästa fans
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB