Startsida / Inlägg

She will carry you home guys.

av Frida Söderlund
Processed with VSCOcam with g3 preset

What’s up? Det är lördag!
Men när andra tar helg valde vi att svänga förbi Zara Larssons studio och slå oss ner för att prata om musik, feminism, kärlek och USA. Zara var lite sen för hennes mobil är fortfarande inställd på vintertid, vilket var bra, för jag stod och skällde på skrivaren på jobbet lite väl länge (det hjälper inte heller vill jag lova, den lyssnar inte) så vi kom också inrusande med regniga kläder några minter sent. Hur som. Man blir ju helt blown away så fort den här tjejen öppnar munnen. Hon sjöng nya singeln ”Carry you home” live för oss och på måndag har vi även premiär för musikvideon hos oss på Nöjesbladet!
Kul va?
Såklart! Vi har en del grejer på G med Zara den här sommaren, so stay tuned fore more.

(Hade min dator haft emojis hade jag publicerat en apa som håller för händerna, en glad gubbe, en tumme upp och en sån där som ser ut som att han har hemlisar men inte kan avslöja dem. För det är så jag känner mig! Puss!)

5SOS Anton Ewald Bråvalla FridaochAdam Icona Pop Isac Elliot JTR Justin Timberlake Little Mix Miriam Bryant One Direction Oscar Zia Rockbjörnen Rockbjörnen backstage Samir&Viktor Summerburst The Fooo Way out West Zara Larsson Årets bästa fans
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB