Startsida / Inlägg

Örebro – you were the shit!

av Frida Söderlund

Med grus i ögonen efter livesändningen bilade vi till Örebro alldeles för tidigt på lördag morgon för andra stoppet på The Fooo Experience.
Jag menar, det tog ju ett litet tag att 1: få killarna att sluta stirra på de stora skärmarna där sändningen började visas på repeat efteråt. 2: få ur dem om de ville ha en taxi hem. 3: beställa taxi till rätt adresser. 4: få Felix och Oscar att inte stjäla/förstöra vår Harry Styles-pappdocka som vi har på redaktionen och 5: för mig att få ordning på allt efteråt.
Men hur som, vi kom i alla fall i väg till Örebro. Och det blev SÅ JÄKLA KUL!

Processed with VSCOcam with g3 preset IMG_5656

När vi kom fram var det inte bara jag som var trött. Omar med. Det hade gått lite sämre för dem att komma i säng ”i tid” som de sa efter sändningen. Så efter lite kort häng i logen så gick grabbarna och sov. Jag tog en tur och kollade in kön istället. Hade jag försökt sova hade jag aldrig mer vaknat. Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_5675

Det var så himla kul att träffa så många av er. Det blåste nå djävulskt och ändå kämpade ni på där ute. Och när jag satte mig ner hos vissa av er, på filtar och allt vad det var, så märkte jag att det var ganska nice ändå!

IMG_5736

NI ÄR JU SÅDANA SWEETHEARTS. Var bara tvungen att säga det med. Tack för alla bilder. <3

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 10.17.12 IMG_5737

Sedan soundcheckade killarna och jag och Oscar skulle spela in en video till er. Det gick åt helvete. Instagram kapade av hans huvud så ni får nöja er med de här bilderna från försöket istället. (Man kan ju tro att jag är 50 + när jag inte lyckades göra videon ”sevänlig”… Sorry.)

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 10.16.50

Sedan, efter lite mat och chill och smink, så skulle de kliva upp på scenen och folk härjade runt för musiken försvann precis innan och OG behövde dricka te och Oscar gjorde armhävningar och Felix övade moves. Sedan la de händerna i en ring och skrek att de skulle ha kul. Och DET, hade de om något, vill jag lova.

För JISSES vad högljudda ni var, Örebro! Har aldrig hört på maken i mitt liv. Och då har jag varit på 1: Fooo Experience i Annexet. 2: Justin Bieber och 3: One Direction.
You screamed the shit out of all of them.

Sista bilden för dagen blev denna:

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 10.15.54

Puss och kram!

5SOS Anton Ewald Bråvalla FridaochAdam Icona Pop Isac Elliot JTR Justin Timberlake Little Mix Miriam Bryant One Direction Oscar Zia Rockbjörnen Rockbjörnen backstage Samir&Viktor Summerburst The Fooo Way out West Zara Larsson Årets bästa fans
  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB